dilluns, 8 de febrer del 2016

Activitat de les reformes del bienni d'esquerres

Hola a tots i totes benvinguts un altre cop al meu blog d'història, soc el Marc Valero. Ara us explicaré en que va consistir la nostra segona activitat aquest curs.

Primer de tot l'activitat va consistir en fer un power, be el nostre cas vam fer un prezi, ens vam organitzar a fer cada un 2 o 3 apartats d'aquest tema, l'organització va ser molt bona, per tant, fer la feina ens va resultar molt més fàcil i lleugera. El nostre prezi va qudar molt bé perquè vam posar varis punts i en l'exposició explical's, però com que no vam haver d'exposar sen's van treure els nervis de sobre tot i que teniem la situació controlada.

Les reformes del bienni d'esquerres va consistir en fer reformes religioses, en modernitzar l'exèrcit, es va fer una reforma agraria on es va millorar la producció agrària, va haver una reforma en l'estat centralista, una reforma en l'obra educativa i cultural i fer unes reformes laborals, en general una millora en la població que es va modernitzar i culturitzar.

Exposar el treball li va tocar fer al nostre company Pau Piqué, que el seu grup van fer un power point, en principi en aquestes exposicions no s'ha de mirar el power però tot i que ho mirava una mica li va sortir be. que ell pensava que no li surtiria bé tot i que al final li va sortir bé i gràcies a ell vam acabar d'entendre el tema de les reformes del bienni d'esquerres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada