dimecres, 15 d’octubre del 2014

Segona activitat

Hola a tots i totes benvinguts un altre cop al meu blog d'història del món Contemporani, soc el Marc Valero. Ara us explicare en que va consisir la nostra segona activitat aquest curs.

La segona activitat va consistir en llegir una obra de teatre escrita: Au Revoir Marie! Anava de un nens molt mandrossos que es diuen Hugo i Migue que s'adormen a classe i somien que estàn al passat concreatment a l'etapa de la Revolució Francesa i que al principi els 2 fan el mateix paper d'una persona però que després cada un perteneix a una classe social diferent,  Hugo: Burgesia baixa (molt baixa) Migue: Noblesa.

Aquesta activitat va ser una molt bona activitat perquè ens va fer fixar en dos coses: Que llegiem per avere de que anava el text i ens haviem de fixar molt be en cada paraula o en cada frase per avere a que es referia en aquella època si sobre com estava dirigit l'Estat com estava organitzat, les formes de pagament, les classes socials, quina classe de persones apareixia, quins pensaments tenien algunes persones, etc.

Per mi i per tots els companys ens a servit molt fer aquesta activitat per entendre més en primera persona com es vivia en aquelles èpoques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada